Veel meer dan een plek om te wonen

Het fonkelnieuwe Stads Huis is meer dan alleen wonen. Dankzij alle unieke faciliteiten welke het gebouw biedt kunnen we dit concept het best omschrijven als “Ontspannen door ontzorgen”. Eén ding staat vast: de kersverse bewoners van de appartementen ontbreekt het op deze nieuwe woonplek aan helemaal niets.

Multifunctioneel gebouw

Het Stads Huis is een multifunctioneel gebouw midden in de binnenstad van Almelo. Waar het gebouw 90 appartementen, lofts en stadswoningen telt, is het veel meer dan alleen een schitterende woonplek. Het is een beleving die het stadscentrum van Almelo diepgang geeft. Van kunst en cultuur tot horeca, sporten en een groene beleving – hier vind je het allemaal.

image alt

Overgewaaid uit de Randstad

Wonen is allang niet meer alleen 'het bewonen van een huis'. Bij fijn wonen komt veel meer kijken. Denk maar eens na... Ben je op zoek naar een nieuw huis, dan kijk je eerst naar de locatie. Wat is er in de buurt te doen? Kun je je boodschappen om de hoek doen? Waar zit de dichtsbijzijnde sportschool? Kun je je auto kwijt in de buurt? Om ook op die wensen in te spelen biedt Het Stads Huis een fullservice concept. Veel meer dan alleen wonen dus! Van alles om jouw leven zo makkelijk en plezierig mogelijk te maken. 

Het gezamenlijke dakterras boeken voor een feestje óf even snel die logeerkamer reserveren voor een vriend of familielid dat wil blijven slapen – het kan allemaal in het Stads Huis. Deze fullservice concepten zijn al even bekend in de randstad, maar is voor deze regio uniek.

image alt

Uniek fullservice concept

  • Op de kelderverdieping van het Stads Huis komt hoogstwaarschijnlijk een moderne sportschool.
  • Wonen in de binnenstad en een 2e auto? Dit is niet altijd een ideale combinatie. Maak daarom gebruik van een elektrische deelauto. Hierdoor hoef jij je niet meer druk te maken om onderhoudskosten, verzekeringen en belastingen!
  • Krijg je vrienden of familie op bezoek die een nachtje willen blijven slapen? Dat kan! Zo kun je eenvoudig de logeerkamer met eigen badkamer reserveren!
  • Wil je lekker fietsen maar is onverhoopt je fiets kapot? In de kelder van het Stads Huis zit een pick-up point. Gratis haal en breng service voor reparatie en fietsverhuur.
  • Je hoeft niet meer thuis te blijven voor een brief of pakket te verzenden. Dit kan eenvoudig met de Bringme Box. 24/7 bereikbaar in de hal van het Stads Huis.
  • De community Manager is de verbindende factor. Hij kent jou en jouw buren en regelt alles voor je in het gebouw. Hij draagt daarmee bij aan het bijzonder hoge wooncomfort in het Stads Huis.
  • Heb je een klusje? De Community Manager regelt de handyman.
  • Een feestje gepland? Vier hem in de gezamenlijke leefkeuken of op het panorama dakterras.

Bekijk het woningaanbod Wil jij wonen in Het Stads Huis
Neem contact met ons op Heb je een vraag?