Het Stads Huis
Logo Logo

Veel meer dan een plek om te wonen

Het fonkelnieuwe Stads-Huis is meer dan alleen wonen. Dankzij alle unieke faciliteiten welke het gebouw biedt kunnen we dit concept het best omschrijven als “Ontspannen door ontzorgen”. Eén ding staat vast: de kersverse bewoners van de koop- en huurappartementen zal het op deze nieuwe woonplek aan helemaal niets ontbreken.

Multifunctioneel gebouw

Het Stads-Huis vormt een multifunctioneel gebouw midden in de binnenstad van Almelo. Waar het gebouw 90 appartementen, lofts en stadswoningen telt, is het veel meer dan alleen een schitterende woonplek. Het is een beleving die het stadscentrum van Almelo diepgang geeft. Van kunst en cultuur tot horeca, sporten en een groene beleving – hier vind je het allemaal.

Uniek fullservice concept

Met de Stads-Huis app even een deelauto reserveren, het gezamenlijke dakterras boeken voor een feestje óf even snel die logeerkamer reserveren voor een vriend of familielid dat wil blijven slapen – het kan allemaal in het Stads-Huis. Dit fullservice concept is uniek in de regio.

Op de kelderverdieping van het Stads-Huis bevindt zich een hypermoderne sportschool. Het Stads-Huis introduceert sporten met één lidmaatschap. Dit betekend dat je je pas onbeperkt mag delen.

Wonen in de binnenstad en een tweede auto? Dit is niet altijd een ideale combinatie. Maak daarom gebruik van een deelauto. Hierdoor hoef jij je niet meer druk te maken om onderhoudskosten, verzekeringen en belastingen!

Ook is er een stomerij onder uw woning aanwezig. Geen zin om te wassen en strijken? Zodra de was klaar is ontvang je een bericht.

Krijg je vrienden of familie op bezoek die een nachtje willen blijven slapen? Dat kan! Zo kunt je eenvoudig de logeerkamer met eigen badkamer reserveren!

Overgewaaid uit de Randstad

Wonen is allang niet meer alleen 'het bewonen van een huis'. Bij fijn wonen komt veel meer kijken. Denk maar eens na... Ben je op zoek naar een nieuw huis, dan kijk je eerst naar de locatie. Wat is er in de buurt te doen? Kun je je boodschappen om de hoek doen? Waar zit de dichtsbijzijnde sportschool? Kun je je auto kwijt in de buurt? Om ook op die wensen in te spelen biedt Het Stads-Huis een fullservice concept. Veel meer dan alleen wonen dus! Van alles om jouw leven zo makkelijk en plezierig mogelijk te maken. Deze fullservice concepten zijn al even bekend in de randstad, maar is voor deze regio uniek.

Het fullservice concept

Het Stads-Huis speelt in op de behoeften van toekomstige bewoners door o.a. de volgende faciliteiten binnen het fullservice concept te bieden:

- Verbindende factor is de aanwezigheid van een Community Manager / Handyman
- Beschikbaarheid van een logeerkamer voor vrienden en familie
- Een feestje gepland? Vier hem op het panorama dakterras al of niet met catering
- Bringme Box, Je eigen brieven en pakketbus maakt het postkantoor overbodig
- Boodschappen online bestellen en afhalen in je eigen locker in de koelcel
- Ontspannen in het Stadscafé en en het Stadsmuseum
- Fiets huren in het aanwezige pick-up point en fietsreparatieservice
- Samen sporten met één lidmaatschap in de Stadsfitness
- Elektrische deelauto’s op verzoek (nieuwe e.GO life)
- 24/7 Stomerij- en strijkservice
- Verhuisservice en interieuradvies op maat

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.