Veel meer dan een plek om te wonen

Het fonkelnieuwe Stads Huis is meer dan alleen wonen. Dankzij alle unieke faciliteiten welke het gebouw biedt kunnen we dit concept het best omschrijven als “Ontspannen door ontzorgen”. Eén ding staat vast: de kersverse bewoners van de appartementen zullen het op deze nieuwe woonplek aan helemaal niets ontbreken.

Multifunctioneel gebouw

Het Stads Huis vormt een multifunctioneel gebouw midden in de binnenstad van Almelo. Waar het gebouw 90 appartementen, lofts en stadswoningen telt, is het veel meer dan alleen een schitterende woonplek. Het is een beleving die het stadscentrum van Almelo diepgang geeft. Van kunst en cultuur tot horeca, sporten en een groene beleving – hier vind je het allemaal.

image alt

Overgewaaid uit de Randstad

Wonen is allang niet meer alleen 'het bewonen van een huis'. Bij fijn wonen komt veel meer kijken. Denk maar eens na... Ben je op zoek naar een nieuw huis, dan kijk je eerst naar de locatie. Wat is er in de buurt te doen? Kun je je boodschappen om de hoek doen? Waar zit de dichtsbijzijnde sportschool? Kun je je auto kwijt in de buurt? Om ook op die wensen in te spelen biedt Het Stads Huis een fullservice concept. Veel meer dan alleen wonen dus! Van alles om jouw leven zo makkelijk en plezierig mogelijk te maken. 

Met de Stads Huis app even een deelauto reserveren, het gezamenlijke dakterras boeken voor een feestje óf even snel die logeerkamer reserveren voor een vriend of familielid dat wil blijven slapen – het kan allemaal in het Stads Huis. Deze fullservice concepten zijn al even bekend in de randstad, maar is voor deze regio uniek.

image alt

Uniek fullservice concept

 • Op de kelderverdieping van het Stads Huis bevindt zich een moderne sportschool. Het Stads Huis introduceert sporten met één lidmaatschap. Dit betekent dat je je pas onbeperkt mag delen.
 • Wonen in de binnenstad en een tweede auto? Dit is niet altijd een ideale combinatie. Maak daarom gebruik van een deelauto. Hierdoor hoef jij je niet meer druk te maken om onderhoudskosten, verzekeringen en belastingen!
 • Geen zin om te wassen en strijken? De community manager zal het voor je regelen. Zodra de was klaar is ontvang je een bericht.
 • Krijg je vrienden of familie op bezoek die een nachtje willen blijven slapen? Dat kan! Zo kun je eenvoudig de logeerkamer met eigen badkamer reserveren!
 • Bestel via de Stads Huis App je boodschappen. Deze worden in de gekoelde locker in de hal bezorgd! Zo kun je er altijd bij op het tijdstip dat het jou uit komt.
 • Wil je lekker fietsen maar is onverhoopt je fiets kapot? In de kelder van het Stads Huis zit een pick-up point. Gratis haal en breng service voor reparatie en fietsverhuur.
 • Je hoeft niet meer thuis te blijven voor een brief of pakket te verzenden. Dit kan eenvoudig met de Bringme Box. 24/7 bereikbaar in de hal van het Stads Huis.
 • De community Manager is de verbindende factor in het gebouw. Zij kent jou en jouw buren regelt alles voor je in het gebouw. Zij draagt daarmee bij aan het bijzonder hoge wooncomfort in het Stads Huis.
 • Heb je een klusje? De Community Manager regelt de handyman. Deze ervaren allround klusser komt bij jou langs om die vervelende storing te verhelpen of dat ene schilderijtje op te hangen.
 • Liever een verhuisservice? Verhuisbedrijf Engelbertink kan dit geheel voor je verzorgen.
 • Een feestje gepland? Vier hem op het panorama dakterras al of niet met catering

Bekijk het woningaanbod Wil jij wonen in Het Stads Huis
Neem contact met ons op Heb je een vraag?