3 x waarom je in Het Stads-Huis wilt wonen

Stel je eens voor: eenvoudig je boodschappen bestellen via de Stads-Huis app, die in je eigen locker in de koelcel worden afgeleverd, even een deelauto reserveren, het gezamenlijke dakterras boeken voor een feestje óf even snel die logeerkamer reserveren voor een vriend of familielid dat wil blijven slapen, het kan allemaal in het Stads-Huis.

image alt

Toplocatie

De nieuwbouw van Het Stads Huis ligt in het nieuwe stadshart van Almelo. Ideaal als je in het centrum werkt, winkelt of ontspant. Werk je buiten de stad of wil je een dagje weg? Dan heb je het station op loopafstand van je woning. Of stap in je auto en rijd vanaf jouw privéparkeerplaats de stad uit.

image alt

Uniek fullservice concept

Dit fullservice concept is uniek in de regio. Het fonkelnieuwe Stads-Huis is meer dan alleen wonen. Dankzij alle unieke faciliteiten welke het gebouw biedt kunnen we dit concept het best omschrijven als “Ontspannen door ontzorgen”. Eén ding staat vast: de kersverse bewoners van de koop- en huurappartementen zal het op deze nieuwe woonplek aan helemaal niets ontbreken.

Bekijk het woning aanbod
image alt

Voor ieder wat wils

Het Stads-Huis vormt een multifunctioneel gebouw midden in de binnenstad van Almelo. Waar het gebouw 90 appartementen, lofts en stadswoningen telt, is het veel meer dan alleen een schitterende woonplek. Het is een beleving die het stadscentrum van Almelo diepgang geeft. Van kunst en cultuur tot horeca, sporten en een groene beleving – hier vind je het allemaal.

Bekijk het woningaanbod Wil je wonen in het Stads-Huis?
Neem contact met ons op Heb je een vraag?