Appartementen Het Stads Huis toegewezen

15 juli '22

De appartementen van de tweede fase van Het Stads Huis zijn zojuist toegewezen. We feliciteren iedereen die een optie heeft gekregen.

Wel een woning

Als jij een appartement krijgt toegewezen dan krijg je een e-mail en dat zie je in jouw winkelwagentje in de Mijn Eigen Huis Omgeving. Vervolgens heb je 48 uur de tijd om je optie te annuleren of te bevestigen in jouw persoonlijke account. Nadat je de optie hebt bevestigt, vraag je in jouw persoonlijke account in Mijn Eigen Huis een verkoopgesprek aan met de makelaar.

Geen woning

Heb je geen appartement toegewezen gekregen? Dan krijg je daarvan ook bericht. Je ziet dan ook in jouw Mijn Eigen Huis account dat je reservekandidaat bent. Als iemand afziet van de koop en jij bent de eerste reservekandidaat, dan wordt er meteen contact met jou opgenomen. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Afspraak maken voor verkoopgesprek en/of tekenafspraak

Heb je jouw optie geaccepteerd? Vraag dan eerst in Mijn Eigen Huis een verkoopgesprek met de makelaar aan. Klik dan op de button 'afspraak maken' en kies een dag en een dagdeel. De makelaar neemt vervolgens contact met je op om een tijd af te spreken. Na dit verkoopgesprek kan je in je persoonlijke account aangeven of je overgaat tot aankoop van het appartement of dat je de optie alsnog wilt annuleren. Wil je overgaan tot aankoop? Vraag dan een tekenafspraak aan met de makelaar op kantoor. Klik hiervoor op de button 'tekenafspraak'. Vervolgens belt de makelaar je voor het maken van de tekenafspraak. In dit project is het niet mogelijk om online te kopen.

Ik heb een vraag Neem contact met ons op
Bekijk de appartementen Uniek woningaanbod