Binnenkijken in Het Stads Huis

22 november '22

Ook zo benieuwd hoe je straks kunt wonen in Het Stads Huis in Almelo? We geven je de unieke kans even binnen te kijken in Het Stads Huis. Loop je mee?

Zo fijn is het hier straks

De transformatie van Het Stads Huis is momenteel in volle gang en de appartementen worden in 2023 opgeleverd. Om je een goede indruk te geven van dit bijzondere project hebben we op een mooie zonnige dag onderstaande video over Het Stads Huis gemaakt. In de video vertellen 3 makelaars hoe fijn het er straks wonen is.

Ook hier wonen?

Ben je na het zien van de video enthousiast geworden? Dan hebben we goed nieuws, er zijn nog appartementen van fase 2 beschikbaar en nu kopen is volgend jaar al verhuizen!

Een luxe penthouse op de 7e verdieping, een maisonnette met meerdere buitenruimtes, of een ruim 3-kamerappartement. Wat je woonwens ook is, in Het Stads Huis parkeer je je auto altijd overdekt nabij het gebouw en maakt De Stads Huis App het leven nog aangenamer. Pakketjes in de Bringmebox of even snel een deelauto reserveren. Ideaal! Hier vind je luxe, comfort, alle rust en privacy midden in de reuring van het Almelose leven.

Bekijk het beschikbare aanbod

De filmcrew in the spotlight

De professionele filmcrew bestond uit 2 videografen die filmden, ook met een drone, en een regisseur. De opnames vonden onder andere plaats in de modelwoning, op het gezamenlijke dakterras en op de balkons van de bovenste appartementen. 

  Een vraag? Neem contact op
  Beschikbaarheid appartementen