Regel tijdig een financiële check

10 juni '22

Als je een nieuw appartement koopt dan is de financiering een belangrijk onderdeel bij de aankoop. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers van Het Stads Huis? Dan ontvangen wij graag je financiële check zodra de verkoop start.

Upload je financiële check, zodra de verkoop start

De financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de appartementen. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Dat geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door, nadat de verkoop is gestart, een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. 

Let er op dat er staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste appartement kunt lenen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie. 

Rabobank denkt graag met je mee

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw appartement in Het Stads Huis. Joëll Klein Jan, Suzan Tiebot, Wilma Nijmeijer en Alfons Kootstra van de Rabobank denken graag met je mee en geven je inzicht in de financiële zaken die komen kijken bij de aankoop van een nieuwbouwappartement. Neem contact met ze op en vraag je financiële check digitaal aan via onderstaande button.

Meer informatie over het kopen van een nieuwbouwappartement, de toewijzing en online kopen of bij de makelaar vind je op onze pagina 'woning kopen'.

Financiële check aanvragen
3
2
1