Het pop-up restaurant van Brood met Spelen komt terug! In 2014 al een groot succes met De Proeftuin en in 2015 met De Zevende Hemel. En het wordt dit keer grootser, lekkerder en spannender dan ooit. En wel in de voormalig publiekszaal van het Stads-Huis in Almelo.

image alt

In Bordes Marrakech brengen ze een ode aan de stad die de mensen van Brood met Spelen verwonderde. Een wereld van kleurrijke medina’s, verstopte paleizen en levendige souks. Een wereld waar je van verbazing in verwondering stapt. Een wereld waar de kleinste verassing altijd op de loer ligt.

In de tot Marokkaanse riad omgetoverde voormalige publiekszaal in het Stads-Huis in Almelo deelt Brood met Spelen een buitengewone beleving, geniet je van betoverende mediterrane gerechten en opzwepende muziek. Het doel: Een live-experience waar we álle zintuigen van onze gasten willen raken.

image alt

Prikkel je zintuigen

Geïnspireerd op de Marokkaanse souks. Vol met gevulde paden, kleuren die tot je spreken en het leven dat overal om je heen beweegt. Dit is de plek waar de kleinste verrassing altijd op de loer ligt. 

Vanaf 15 januari kun je 10 weken lang mee op reis naar XO- Marrakech. Aan de hand van twee bijzondere menu's vertellen ze verhalen over de unieke tochten van ontdekkingsreizigers en nomades.

Kom jij langs? 

Bekijk de woningen Wil jij straks wonen in het Stads-Huis?
Bekijk de veelgestelde vragen Heb je een vraag?