Houd jij ook van gemak?

Zit jij met smart te wachten op dat ene pakketje, maar móet je de deur uit? Daar hebben wij van Het Stads-Huis een handige oplossing voor: Bringme Box! Dit is een slimme brieven -en pakketbus voor de appartementen, stadswoningen, lofts en het penthouse in Het Stads-Huis die leveringen en post ontvangt, aftekent en bewoners vervolgens via de handige Stads-Huis app op de hoogte brengt van hun post of pakket.

De Bringme Box is een alles-inéén oplossing die het leefcomfort verhoogd, aangezien jij nu niet meer thuis hoeft te blijven voor die aangetekende brief of dat grote pakket. Vice
versa kan overigens ook! Verzend online orders en pakketten zonder moeite of stuur iets terug wanneer het niet naar wens is – ideaal!

 

image alt

PLUS Schuldink

Je boodschappen online bestellen en afhalen in de ontvangstruimte! Hoe handig is dit? Bestel eenvoudig je boodschappen via de Stads-Huis app bij Plus Schuldink en je boodschappen worden in je eigen locker in de koelcel geplaatst. Jij haalt ze op wanneer het jou uitkomt. PLUS Schuldink heeft overigens als enige toegang tot de koelcel en jij hebt als enige toegang tot jouw gekoelde locker. Voor de bezorging van de boodschappen hoef je dus nu niet meer thuis te blijven.

Heb jij al een account? Mijn Eigen Huis
Welk huis is jouw favoriet? Bekijk de woningen