In het spotlicht: ruime stadswoning in Het Stads Huis in Almelo

28 maart '24

Wat een fijne stadswoning met 103 m2 aan woonplezier, een loggia en een tuin op het westen! In deze ruime 2-laagse stadswoning is het echt heerlijk thuiskomen. De grote raampartijen zorgen voor veel licht, wat het ruimtelijk gevoel nog eens versterkt. En om het nog mooier te maken: de woning is al beschikbaar en kan je direct betrekken. Alleen nog even de keuken uitkiezen!

image alt

Per direct beschikbaar

Het Baken 4, 7607 AA Almelo
Deze fijne stadswoning betreed je via de voordeur op de begane grond. Je stapt direct de hal in. Hier is het toilet, de berging/technische ruimte en aan het einde kom je via een paar treden bij de karakteristieke spiltrap naar boven. In de ruime woonkamer, die toegang biedt tot de loggia en het terras, is plek voor de open keuken. Deze is inbegrepen in de koopsom, en kun je zelf uitkiezen bij de keukenleverancier. Boven vind je 2 slaapkamers, de complete badkamer met separaat toilet en een handige berging, met aansluitingen voor de wasmachine. De woning is al voorzien van vloer- en wandafwerking en je hoeft dus niet veel meer te doen dan je spullen neerzetten. In de kelder van het complex heb je nog een extra berging én een parkeerplaats in de parkeergarage Stadsbaken is inbegrepen. Een heerlijke plek met de voordelen van duurzame nieuwbouw, maar dan midden in de stad!

Benieuwd geworden naar deze fijne stadswoning? Bekijk de video waarin we je een rondleiding geven.

Kom zelf kijken en maak een afspraak

Ben je enthousiast geworden na het zien van de video van deze stadswoning? Neem dan contact op met de makelaar en plan een bezichtiging. Je kunt contact opnemen met Marijke Makelaardij (0546-212 121) of Team Sanders makelaars (0546–633 633).

Ook wonen in Het Stadshuis? Per direct beschikbaar
Bezichtiging plannen? Maak een afspraak met de makelaar