Inrichten en verhuizen

Verhuizen doe je natuurlijk niet elke dag. Gelukkig maar, want er komt altijd meer bij kijken dan je van te voren bedenkt. Want hoe ga jij je nieuwe woning inrichten? En hoe ga je dat doen met de verhuizing? Precies daarom hebben wij van Het Stads-Huis een samenwerking met Dekker Professionals. Zij helpen je bij de inrichting van jouw nieuwe woning en met Verhuisbedrijf Engelbertink, zodat je heel relaxed kunt verhuizen. Wie wil dat nou niet? 

image alt

Geef je interieur een stijlvolle twist

Iedereen kent het; het moment waarop we een interieurplaatje zien waarvan we denken: ‘Wauw! Zo zou ik het ook wel willen hebben thuis’. Alleen hoe zou je dit vertalen naar het interieur van jouw fonkelnieuwe woning? Veel mensen hebben geen idee. En daarom slaan wij van het Stads-Huis onze handen ineen met Dekker Woonprofessionals. Zij voorzien je woning van een smaakvol interieuradvies, passend bij jouw woonwensen, levensstijl en budget.

Onder het genot van een verse kop koffie of thee brengen de stylisten van Dekker Professionals eerst in kaart waar jouw ideale interieur nou precies aan moet voldoen.
Alles wordt zowel vanuit de esthetische alsook de praktische hoek bekeken. Aan de hand van schetsen, referentiebeelden, 3D-visualisaties en materiaal-moodboards presenteren zij vervolgens hun ontwerp. En door hun brede collectie raamdecoratie, vloeren, meubelen, verf en behang kunnen zij niet alleen eindeloos variëren, maar laten ze jouw nieuwe interieur ook zien én voelen. En is het plaatje compleet?

Dan komen hun vakmannen- en vrouwen langs om jouw interieur helemaal ‘wauw!’ te maken.

Voordelen van Dekker Professionals
- Een helemaal-af interieur op maat
- Je hele interieur verzorgd door één partij
- Voel en beleef de stoffen, kleuren en structuren
- Van plan tot aanpak
- Jouw ideale interieur, maar dan nóg mooier!
- Een esthetisch én praktische aanpak

image alt

Voorkom gesleep en gesjouw

Wil jij een alternatief voor al dat slepen en sjouwen van dierbare en kostbare spullen. Met ruim 20 jaar ervaring hebben de vakmannen van Engelbertink alles in huis om elke inboedel met zorg te verplaatsen. Sterker nog! De gediplomeerde verhuizers kijken nergens van op en hebben voor elk verhuisprobleem een passende oplossing. Daarbij houden zij met alle liefde rekening met speciale wensen van jou als eigenaar. Het is dan ook geen verrassing dat dit Almelose bedrijf met trots de titel ‘kwaliteits-verhuizers’ op het werktenue draagt.

Dé verhuisservice in Twente
Hoewel Verhuisbedrijf Engelbertink bekend staat als het goedkoopste verhuisbedrijf met de beste verhuisservice in Twente, zijn zij als de beste verzekerd tijdens het vervoeren van jouw inboedel. Een absolute pré vinden wij.

Heb jij al een account? Mijn Eigen Huis
Welk huis is jouw favoriet? Bekijk de woningen