Inspannen en ontspannen

Na een werkdag even lekker sporten en alles er uit zweten of op zaterdagochtend je yogamat uitrollen, het kan in de sportschool van Het Stads-Huis. Daarna loop je door naar het Stadscafe voor een cappuccino en wandel op terugweg langs de mooie kunst. 

 

image alt

Samen sporten, samen fit

Om de drempel naar de sportschool zo laag mogelijk te maken, hoef je straks alleen nog maar met de lift naar beneden. Want op de kelderverdieping van Het Stads-Huis zal een hypermoderne sportschool komen! Dit maakt samen sporten leuker, gemakkelijker én voordeliger. Bij onze sportschool mag je als lid namelijk áltijd iemand meenemen, zodat je steevast samen kunt sporten. Bovendien mag je jouw pasje delen met wie je maar wilt. Ja echt, je vrienden, familieleden, buren en wie dan ook, kunnen straks ook sporten op jouw pasje. Zo genieten we straks allemaal van een gezond en vitaal leven!

Voordelen van sporten bij Het Stads-Huis
- Onbeperkt sporten
- Je mag altijd iemand meenemen
- Grote variëteit
- Pas onbeperkt delen
- Géén inschrijfgeld
- Maandelijks opzegbaar
- Gratis kluisje

image alt

Kunst, cultuur en een goed glas wijn

Even ontspannen met een vers bereide cappuccino of een rondje maken langs de mooiste kunststukken? Ook dat kan in Het Stads-Huis. Loop vanuit je eigen woning in enkele momenten naar de centrale ontvangstruimte en wandel vanuit hier ofwel het bruisende Stadscafé óf het culturele Stadsmuseum binnen. Van fonkelnieuwe exposities tot speciale kunstbijeenkomsten – echte kunstkenners kunnen hier hun hart ophalen. En na afloop proosten met een goed glas wijn of een ijskoud biertje in het gezellige Stadscafé. Beter wordt het niet!

Heb jij al een account? Mijn Eigen Huis
Welk huis is jouw favoriet? Bekijk de woningen