Kies jij voor de auto of de fiets?

Midden in de stad wonen is perfect. Alle hotspots en voorzieningen heb je binnen handbereik en zijn lopend heel goed te doen. Moet jij een keer toch iets verder, pak dan je eigen fiets of leen er één. En woont je familie iets verder, dan kun je altijd een auto lenen. 

image alt

Je fiets laten repareren werd nog nooit zo makkelijk!

Wil je lekker erop uit, de natuur in? Dat kan! Je pakt eenvoudig je eigen fiets uit de berging of pakt een leenfiets wanneer het jou uitkomt. De ligging van Het Stads Huis is een perfecte uitvalsbasis voor de mooiste fiets- en wandelroutes in de regio. Ook ben je met de nieuwe fietssnelweg, de F35, snel in de omliggende dorpen en steden zoals Hengelo, Nijverdal, Enschede en Oldenzaal.

Maar, mocht je onverhoopt een kapotte fiets hebben is het fijn om te weten dat je altijd de beschikking hebt over een fietsenmaker, of de optie van het huren van een fiets, voor jezelf of familie en vrienden.

Vader en zoon
Hendri en Jeffrey zijn echte Almeloërs en kunnen je -naast hun uitstekende service- ook vertellen wat de mooiste routes in de regio zijn, mocht je hier nog niet zo bekend mee zijn. Hun Giant Store, gevestigd aan de Ootmarsumsestraat 334 in Almelo, biedt de mogelijkheid om je fiets op te laten halen en dezelfde dag gerepareerd terug te brengen. Handig toch? Je hebt in elk geval vanaf nu geen excuus meer om vaker de fiets te pakken!

image alt

Een auto op verzoek

Wonen in de binnenstad en een auto of tweede auto – het is vaak geen ideale combinatie. Bovendien kun je je afvragen hoe vaak je nou eigenlijk gebruik maakt van zo’n auto met tal van winkels, horeca én een treinstation om de hoek. En wil je dan tóch eens een ritje maken, dan reserveer je gewoon een auto via de app. Dit bijzonder moderne concept is duurzaam, ideaal en daarmee helemaal van nu. Waar je jouw tijdelijke of tweede auto reserveert en betaalt via een handige app, rij je altijd 100% elektrisch, schoon en flexibel. Daarnaast hoef jij je niet meer druk te maken om
onderhoudskosten, verzekeringen en belastingen. Fijn, toch?

Een initiatief van AutoHaarhuis
De deelauto is een initiatief van AutoHaarhuis; een welbekende naam in Twente. Wat 60 jaar geleden begon als klein autobedrijf in Geesteren is anno 2019 uitgegroeid tot een regionaal begrip. Als kroon op hun werk, werd AutoHaarhuis beloond met de titel BOVAG Autobedrijf van het Jaar 2018-2019. Met sinds kort ook een vestiging in Almelo zijn zij klaar voor de toekomst én alle hierbij horende vormen van mobiliteit.

Heb jij al een account? Mijn Eigen Huis
Welk huis is jouw favoriet? Bekijk de woningen