In het spotlicht: luxe maisonnette in Het Stads Huis Almelo

29 februari '24

Wat een genot om na een dag hard werken thuis te komen in een prachtig afgewerkt appartement met twee balkons, een loggia en een ruim dakterras. Deze laatste maisonnette in Het Stads Huis biedt maar liefst 172 m2 aan woongenot en beschikt over 4 kamers en 2 badkamers. Genieten doe je hier in hoofdletters. De open keuken nodigt uit om met plezier heerlijke maaltijden te bereiden en tegelijkertijd gezellig bij te praten met vrienden of familie. Zie je het al voor je?

image alt

Per direct beschikbaar

Het Baken 38, 7607 AA Almelo
Deze moderne maisonette is recent ingericht als modelwoning, compleet met 2 chique badkamers, open keuken, wand- en vloerafwerking en stijlvolle meubels. De entree van de maisonnette bevindt zich op de 1e verdieping, beschikt over een woonoppervlakte van circa 172 m2 en is van alle gemakken voorzien. Aan de voorzijde van de woonkamer biedt de schuifpui toegang tot het dakterras én beide verdiepingen beschikken over een balkon. Ook fijn! De woning beschikt over een parkeerplaats naast het gebouw én een parkeerplaats in parkeergarage Stadsbaken. Een heerlijke plek met de voordelen van duurzame nieuwbouw, maar dan midden in de stad!

Ja! Ik wil een bezichtiging

Kom zelf kijken en maak een afspraak

Ben je enthousiast geworden na het zien van de foto's van deze compleet ingerichte modelwoning? Neem dan contact op met de makelaar en plan een bezichtiging. Je kunt contact opnemen met Marijke Makelaardij (0546-212 121) of Team Sanders makelaars (0546–633 633).

Ook wonen in Het Stadshuis? Per direct beschikbaar
Bezichtiging plannen? Maak een afspraak met de makelaar