Maak kennis met de makelaars van Het Stads Huis

Het aankoopproces van je nieuwe appartement, stadswoning of loft kun je straks volledig online doorlopen. Een handtekening plaats je dan zelfs digitaal onder de overeenkomst. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We hebben zelfs 2 makelaars gekozen, om je door het aankoopproces heen te leiden. We stellen ze daarom graag aan je voor.

image alt

Ten Hag Makelaarsgroep Almelo

Ten Hag Makelaarsgroep is één van de grootste makelaars in Oost-Nederland. Zij hebben een uitgebreide kennis van deze regio en het is dan ook niet vreemd dat wij graag met ze samenwerken. Bij de verkoop van meerdere nieuwbouwprojecten van BPD zijn zij ook betrokken geweest.

Bezoek ze aan de Wierdensestraat 43 in Almelo of neem contact op via telefoonnummer 0546-45 85 45 of almelo@tenhag.nl. 

image alt

Leverink + Assen Makelaars

Leverink + Assen Makelaars is actief sinds 1961. Ze werken volledig afgestemd op jouw situatie en woonwensen. Een huis kopen is ten slotte een belangrijk moment in je leven en dat verdient de de groots mogelijke aandacht. 

Breng een bezoek aan Demmersweg 3-13 in Hengelo (OV) of bel 074-250 3434. Uiteraard kun je ook contact opnemen via e-mail: info@leverink-assen.nl

image alt

Marijke. Makelaardij

Marijke. makelaardij is hét nieuwe makelaarskantoor voor Almelo en omgeving. Het kopen van een nieuwbouwwoning is een ander proces dan het kopen van een bestaande woning. Met de klanten de plattegronden doorlopen, mogelijkheden van meerwerkopties bespreken, attenderen op deadlines, maar ook uitleg geven aan het financieel proces, want de betaling van de koopsom bij nieuwbouw verloopt iets anders dan bij de aankoop van een bestaande woning. Dit intensieve contact gedurende deze bijzondere aankoop maakt verkopen van nieuwbouw enorm leuk!

Bezoek Marijke aan het Twentheplein 3-5 op de 1e etage in Almelo of bel 0546-212121. Mailen kan ook via info@marijkemakelaardij.nl.

  Bekijk de woningen
  Neem contact op