Nieuw woningaanbod in Het Stads Huis

15 april '22

Er is nieuw woningaanbod in Het Stads Huis. De woningtypes van de nieuwe fase van Het Stads Huis staan nu online! Ook geven we alvast een eerste prijsindicatie. En heb je de nieuwste impressies al gezien? Lees snel verder!

In deze nieuwe fase van Het Stads Huis komen 2 stadswoningen, 2 maisonnettes, 3 penthouses, 1 2-kamerappartementen en 26 3-kamerappartement. Bij het woningaanbod vertellen we je meer en zie je ook de indicatieve prijzen staan. Op die manier krijg je gelijk een indruk welk appartement goed in jouw budget past. 

Bekijk de woningtypes
image alt

Impressies van Het Stads Huis

Ook hebben we de bestaande artist impressions aangepast en nieuwe beelden erbij gemaakt, zodat elke woningtype goed te bekijken is. Uiteraard staan ze allemaal op de website bij de woningtypes. Dit geeft je gelijk een goed beeld hoe het appartement eruit ziet. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk de artist impressions dan snel!

Blijf op de hoogte

Wil jij graag in het Stads Huis wonen en ben je en nog niet ingeschreven? Meld je dan nu aan als belangstellende bij het woningtype van jouw keuze. Op die manier kunnen we je over de laatste ontwikkelingen en de start verkoop informeren met onze digitale nieuwsbrieven.