Ontmoet elkaar

Stads Huis bewoners ontmoeten elkaar in de gemeenschappelijke hal waar je natuurlijk ook welkom bent om even lekker een magazine of krant te lezen en waar je een kop koffie kunt pakken. Ook de Community Manager heeft hier haar vaste plek.

 

image alt

De verbindende factor in het gebouw

De Community Manager is de verbindende factor in Het Stads-Huis. Zij kent jou en je buren als geen ander en heeft met grote regelmaat contact met (lokale) bedrijven, ondernemers en leveranciers. Bovendien organiseert ze samen met jou én je medebewoners de gezamenlijke en vaste maandelijkse activiteiten en draagt ze daarmee bij aan het bijzonder hoge wooncomfort in Het Stads-Huis. Door dagelijks en persoonlijk contact is ze nauw betrokken bij Het Stads-Huis en voelt de Community Manager daarom zo vertrouwd. Even een praatje maken? Of samen
sparren met jouw ideeën? Hiervoor kun je bij haar terecht, evenals met vragen en facilitaire meldingen.

Een luisterend oor of hulp nodig?
De Community Manager regelt het voor je!

image alt

Een klusje? Onze handyman lost het voor je op!

Naast de Community Manager, kent Het Stads-Huis ook een vakkundige handyman. Deze ervaren en allround klusser is straks een vertrouwd gezicht voor menig bewoner en komt bij jou langs om die vervelende storing te verhelpen, dat ene lijstje op te hangen, kabels weg te werken of die hoge muur te schilderen – ideaal!

Heb jij al een account? Mijn Eigen Huis
Welk huis is jouw favoriet? Bekijk de woningen