Open Huis Het Stads Huis

5 februari '24

De afgelopen periode is het stil geweest rondom Het Stads Huis in Almelo. We hebben deze tijd gebruikt om modelwoningen in te richten en een aantal appartementen te voorzien van vloer- en wandafwerking. De komende tijd gaan we de onverkochte appartementen weer onder de aandacht brengen en we starten met een aantal Open Huizen.

Zien we je dan?

Ben jij of ken je iemand die op zoek is naar een (nieuwbouw)appartement in het centrum van Almelo waar je direct in kan? Bekijk de verschillende appartementen bij het woningaanbod op de website en kom langs voor een bezichtiging tijdens het Open Huis. Het verkoopteam staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je kunt natuurlijk een kijkje nemen in de verschillende appartementen. Zien we je dan? Aanmelden is niet nodig, je kunt tijdens het Open Huis binnenlopen wanneer je wilt.

 

Datum: 9 en 23 februari, 8 en 22 maart

Tijd: 15.00 – 17.00 uur

Locatie: Het Baken, Almelo

Maak kennis met de makelaars

Er heeft en wijziging plaatsgevonden in het makelaarsteam. We stellen je graag voor aan

Team Sanders makelaars en marijke. makelaardij. Heb je vragen over de appartementen of wil je een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met één van onze makelaars. Ze helpen je graag verder.

marijke. makelaardij

Tel: 0546 - 21 21 21

E-mail: [email protected]

Team Sanders makelaars

Tel: 0546 – 633 633

E-mail: [email protected]

marijke. makelaardij
Team Sanders Makelaars
Beschikbare woningen Bekijk woningaanbod
Bezichtiging plannen? Maak een afspraak met de makelaar