7 september 2019

Online start verkoop Het Stads Huis

De online verkoop van Het Stads Huis start op zaterdag 7 september tussen 11.00 - 13.00 uur. Tijdens de inschrijfperiode geef je maximaal 5 voorkeuren en jouw financiële check door via jouw account van Mijn Eigen Huis. Hoe dat werkt leggen we je graag uit!

Hoe werkt dat?

Je leest hieronder hoe het inschrijven in zijn werk gaat. Heb je vragen die je graag persoonlijk wilt stellen? Geen probleem. Je kunt iedere donderdag van 17.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur langs komen in het informatiecentrum. Ook op de dag dat de inschrijving start (op zaterdag 7 september) ben je dus nog van harte welkom voor je last-minute vragen.

image alt

Meld je aan als belangstellende voor een woning

Op zaterdag 7 september ontvang je een nieuwsbrief. Tenminste, als je al aangemeld bent als belangstellende voor 1 van de woningen van Het Stads Huis. Klik op een bouwnummer en vul je NAW-gegevens daar in.

In de nieuwsbrief die je dan op 7 september ontvangt, staat een link naar een speciale pagina waarop we het online kooptraject uitleggen, wat je moet doen om je voorkeuren door te geven en je financiële check te uploaden. Vervolgens ga je naar jouw account van Mijn Eigen Huis en bekijk je alle verkoopstukken zoals de verkooptekeningen, technische informatie over de woningen maar ook juridische stukken en garantiedocumenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Geen probleem! Maak nog snel een account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 7 september de nieuwsbrief. 

Maak een account aan

Verkoopprocedure en toewijzing

Tot dinsdag 17 september 17:00 uur heb je de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Alle inschrijvingen worden daarna verzameld en worden de woningen toegewezen. Op woensdag 18 september ontvang je een e-mail en is de uitslag van de toewijzing om 17.00 uur zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Meer over de toewijzing zie je in stap 4 van het filmpje hieronder. 

Verkoopprocedure en videoserie
  Verkoopprocedure
  Woningen