Update over de bouw van Het Stads Huis

1 februari '23

Hoe gaat het met de ontwikkeling van de appartementen in Het Stads Huis? Lees hier meer over de vorderingen van de bouw van Het Stads Huis.

Voortgang per verdieping

In de kelder legt Ennatuurlijk de laatste hand aan de OWK-installatie welke nu al in uw woning de warmte verzorgt. De installatie is gevuld en wordt de komende maand getest en ingeregeld.

 

Op de begane grond zijn we volop bezig met het vullen van de buitengevels en de entree met aluminium buitenkozijnen. Tevens zijn we bezig met het tegelwerk van de algemene hal.

 

Ook op de 1e verdieping zijn de binnenwanden en de badkamers inmiddels gereed.

Op de overige verdiepingen is het linoleum in de algemene gangen aangebracht en worden de laatste afwerkingen gerealiseerd. Momenteel worden de hekwerken op de balkons geplaatst.

Overige werkzaamheden

Op dit moment worden de plannen voor de commerciële ruimten nader uitgewerkt en worden er gesprekken gevoerd met potentiële gebruikers. Een exacte planning is nog niet bekend. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

 

Naar verwachting starten we in april met het  aanleggen van de tuin aan de voorzijde aan Het Baken en de zijkant aan de Boddenstraat. Onderdeel hiervan zijn ook de parkeerplaatsen aan Het Baken en de plantenbakken. Het commerciële gedeelte (De Burgerzaal) wordt in een later tijdstip gerenoveerd, inclusief het Stadhuisplein.

De tuin wordt in 2 fasen aangelegd, waarbij het gedeelte aan De Hoven, tussen de Burgerzaal en de achteringang tot aan de bouwvak vakantie gebruikt kan worden als parkeerplaats voor werkbusjes, laden en lossen of verhuizen.

Heb jij een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Het Stads Huis? Bekijk het beschikbare aanbod!