Veel meer dan alleen een schitterende plek om te wonen

Het voormalige gemeentehuis in hartje Almelo krijgt een nieuw leven, hier zullen namelijk 90 appartementen, lofts en stadswoningen ontwikkeld worden. Maar dat is nog niet alles! Dit fonkelnieuwe Stads-Huis is meer dan alleen wonen. Dankzij alle unieke faciliteiten welke het gebouw biedt kunnen we dit concept het best omschrijven als “Ontspannen door ontzorgen”. Eén ding staat vast: de kersverse bewoners van de koop- en huurappartementen zal het op deze nieuwe woonplek aan helemaal niets ontbreken.

Ben jij ook zo enthousiast over Het Stads-Huis? De definitieve impressies zijn klaar. Lees snel wat er allemaal komt! 

 

image alt

Appartement

Gelijkvloers en ruim wonen op één van de mooiste plekjes die de binnenstad van Almelo kent – in een 2- of 3-kamerappartement, in Het Stads-Huis ervaar je een rijk stadsleven. De appartementen kennen allemaal grote slaapkamers, voldoende opbergmogelijkheden en grote balkons en buitenruimtes.

Waar de appartementen bijzonder riant zijn, zijn ze ook veelzijdig in het gebruik. Zo kun je de indeling als bewoner zelfs matchen met jouw woonwensen! Een extra slaapkamer? Zo geregeld! Zo is er standaard een extra kamer die bij uitstek geschikt is als logeerkamer, hobbykamer of werkkamer. Daarnaast is er zelfs de mogelijkheid om dit aantal uit te breiden naar 3 slaapkamers. Welke indeling je ook kiest, laat je dagelijks verrassen door al het licht dat via grote raampartijen jouw appartement binnen schijnt!

Van balkon tot buitenterras
Elk 2- of 3-kamerappartement beschikt over een stijlvolle badkamer met luxe sanitair en een fijne
buitenruimte. Laatstgenoemde verschilt in uitvoering per appartement. Zo zijn er balkons van 8 m2 en
ware buitenterrassen van 20 m2 – de keuze is aan jou! Dankzij onze samenwerking met Raab Karcher
kan je zelf je appartement voorzien van een prachtige keuken, geheel naar eigen smaak!

image alt

Loft

Overgewaaid uit New York
Leven in één open ruimte die garant staat voor een zee van daglicht en een grootse woonbeleving – dat is wonen in een loft. De loftwoning is overgewaaid uit New York, waar menigeen in zo’n fraaie open ruimte woont. De lofts kenmerken zich doordat alle functies – wonen, slapen, koken en dineren – in één ruimte samenkomen. Door het ontbreken van wanden en plafonds ervaar je optisch meer ruimte en lucht. 

De opties zijn eindeloos
Hoewel de loftwoning bij uitstek ideaal is voor een éénpersoons huishouden, kun je hier natuurlijk ook met z’n tweeën wonen. In Het Stads-Huis heb je zelfs de unieke mogelijkheid jouw loft te personaliseren. Wil je bijvoorbeeld een enkel wandje in de ruimte plaatsen of de hoogte benutten met een entresol,
dan kan dat. De opties zijn eindeloos! Ervaar het ultieme stadsleven

De lofts zijn uitermate praktisch in gebruik door optimale benutting van de ruimtes. Van een standaard badkamer met luxe sanitair en je zelf uitgekozen keuken maak je van jouw loft echt jouw thuis. Kortom: woon je hier, dan ervaar je het stadsleven als geen ander.

image alt

Stadswoning

Liever het gemak van meerdere verdiepingen? Dan zijn de stadswoningen bij uitstek geschikt. Hier profiteer je van de voorzieningen van een appartementencomplex, maar ook van het leven op twee woonlagen én het grote geluk van een eigen achtertuin.

Een speelse indeling
Waar de begane grond in teken staat van wonen, koken en dineren, telt de verdieping drie slaapkamers en een luxe badkamer. Daarbij kent de stadswoning bijzonder veel lichtinval en een speelse indeling, waardoor de je het interieur kan aanpassen naar jouw woonwensen – ideaal! Ben je zelf niet zo creatief? Geen probleem, je kan ook de inrichting laten verzorgen door onze eigen interieurarchitect.

Heb jij al een account? Mijn Eigen Huis
Welk huis is jouw favoriet? Bekijk de woningen