Voortgang van de bouw

3 oktober '22

We zijn weer langs geweest op de bouwlocatie van Het Stads Huis in Almelo. Het was een prachtige dag waarop we wat leuke foto's hebben kunnen maken. Die delen we graag met je! Verder geven we ook een update over de voortgang van de bouw van het appartementengebouw.

Het Stads Huis - september 2022
Het Stads Huis - september 2022

Werkzaamheden

Op de 7e verdieping is inmiddels gestart met het monteren van de puien rondom de trappenhuizen. Binnenkort wordt hier het linoleum in de algemene gangen aangebracht. Op de 6e verdieping is de schilder bezig met het saus- en schilderwerk in de algemene gangen. Op het dakterras zijn de muurafdekkers aangebracht. En de E-installatie (elektrische installaties) wordt afgemonteerd in de appartementen. Op de 5e verdieping zijn schilders bezig met het scan- en schilderwerk van de gangen. Op de 4e verdieping is de tegelzetter bezig in de badkamers. Ook op de 3e verdieping wordt er binnenkort gestart met het tegelwerk. Op de 2e verdieping zijn de wanden en plafonds geplaatst en zijn we hiermee ook reeds bezig op de eerste verdieping en de begane grond.

Buiten zijn we bezig met de hellingbaan naar het souterrain. Ook zal op een aantal plekken betonwanden gestort worden zodat het souterrain afgesloten kan worden en de oude hellingbaan kan worden gesloopt. Op de oude burgerzaal is de nieuwe dakbedekking aangebracht en bovenop het dak zijn 4 stuks warmtepompen geplaatst. Kortom er zit goede voortgang in.

Bel, mail of kom langs Contact met de makelaar
Nog beschikbaar! Bekijk de appartementen