Wat is er allemaal te doen?

Je weet al dat Het Stads Huis veel meer is dan alleen een fantastische woonplek. Het Stads Huis staat voor veel meer dan dat. Er is van alles in- en om het gebouw te doen. Weten wat?

image alt

Stadsmuseum

Van diverse (culturele) bijeenkomsten tot uiteenlopende exposities – in de voormalige Burgerzaal van het vernieuwde Stads-Huis draait het om kunst en cultuur – uniek in de binnenstad van Almelo.

image alt

Stadsfitness

Onder het gebouw zal de Stadsfitness een plekje claimen. En hoewel dit de drempel voor bewoners van het gebouw – letterlijk – erg laag maakt, zijn ook andere bewoners van de (binnen) stad meer dan welkom.

image alt

Stadscafé

Van een ontspannen vrijdagmiddagborrel en een lekkere lunch – in het Stadscafé ontmoet je vrienden, collega’s en familie, maar ook andere (buurt)bewoners.

image alt

Stadsplein

Het lager gelegen Stadsplein vormt een statig hoogtepunt in de openbare ruimte. Zo geniet je al zittend op de doorlopende zitrand rondom het plein van een drankje of ijsje – aan de rand van het stedelijke gebruis.

image alt

Stadspark

Het creëren van een groene omgeving is één van de prioriteiten. Om die reden is er gekozen voor een Stadspark aan de Oostzijde van het gebouw, met weelderige en kleurrijke begroeiing dat verandert met de seizoenen.

Hoe werkt het? Woning kopen
Heb je al een Mijn Eigen Huis account? Account aanmaken