Wie blijft er een nachtje slapen?

Krijg je vrienden of familie van ver op bezoek die een nachtje willen blijven slapen? Dat kan! En wel in de logeerkamer van Het Stads Huis. Deze unieke service is gemakkelijk te reserveren via de speciale app en vanzelfsprekend uitsluitend bedoeld voor gasten van de bewoners van de appartementen, lofts en stadswoningen. Ideaal! Via de speciale Stads Huis app kan je eenvoudig de logeerkamer reserveren voor familie en vrienden die een nachtje blijven slapen!

image alt

Lekker praktisch

De gezamenlijke woonkamer is vrij beschikbaar voor iedereen die even een ander plekje op wil zoeken in het gebouw. Ook is de ruimte te huren voor jouw feestje of verjaardag, indien gewenst zelfs met catering. Wel zo praktisch!

image alt

Waanzinnige uitkijkjes over Almelo

Waan je op het dakterras van een hip hotel in Londen, Berlijn of Amsterdam. Het dakterras van Het Stads Huis is een stijlvolle en ruim opgezette buitenplek waar bewoners samenkomen. Het fraai aangelegde terras biedt meerdere zitjes, groenvoorzieningen en schitterende vergezichten over Almelo. Een zomers feestje op de planning? Reserveer het dakterras en nodig hier je gasten uit. Aanrader!

Heb jij al een account? Mijn Eigen Huis
Welk huis is jouw favoriet? Bekijk de woningen