Word een keukenprins(es) met deze essentials

8 juni '23

Houd jij van koken en zet jij graag de lekkerste creaties op tafel? Of zou je juist graag de keukenprins(es) in jezelf naar boven willen halen? Het begint allemaal bij de juiste basics, die wij voor je op een rijtje hebben gezet. Hiermee chef jij gegarandeerd de sterren van de hemel in jouw nieuwe droomkeuken.

image alt

Een goede basis

Betrek je een nieuwbouwwoning, dan geniet je van een spiksplinternieuw huis met verse keuken. Vaak volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Dat is de perfecte basis voor iedere thuischef (in spé). Van de oven tot inductieplaat en andere moderne snufjes: je hebt het allemaal nodig voor de lekkerste gerechten.

Bakken en braden

Of je nu gaat voor een omelet, pasta bolognese of gegrilde groenten, een pan kan nimmer ontbreken. Er zijn veel verschillende soorten pannen die elk hun doel dienen. De hapjes-, koeken- en steelpan mogen in ieder geval niet in het rijtje ontbreken. En stiekem is de gietijzeren braadpan ook wel een mooie om aan het lijstje toe te voegen.

image alt

Zo scherp als een mes

De echte chefs vertellen je misschien dat je wel 5 goede messen nodig hebt om een goede thuiskok te zijn. Maar geloof ons: één scherp universeel mes is voldoende. Check bijvoorbeeld de maat van het mes en of hij comfortabel in de hand ligt. Met een messenslijper zorg je ervoor dat ze altijd vlijmscherp blijven.

In de mix

De staafmixer is je allround keukenhulpje. Je hebt verschillende soorten, maar de variant met hakmolen en maatbeker is wat ons betreft de beste. Zet ‘m op turbostand (als je haast hebt) en je hebt binnen een handomdraai de lekkerste sauzen, soepen en pesto gecreëerd. Toch lekkerder dan uit een potje!

image alt

De finishing touch

Klaar om op te dienen? Lekker bezig! Voor een verpletterende indruk bij je gasten haal je de mooiste kleden, serveerschalen, kommen, borden, bestek en glazen in huis. Maak het af met een paar (droog)bloemen of kaarsen en het geheel wordt een feest voor het oog. Aan tafel!

Bel, mail of kom langs Contact met de makelaar
Laatste appartementen Per direct beschikbaar