Penthouse

€ 725.000 - € 754.000 k.k. In verkoop

Omschrijving

De penthouses van Het Stads Huis zijn met hun 182-200 m2 de crème de la crème van het gebouw. Het uitzicht vanaf de 7e verdieping is prachtig en de grote ramen zorgen voor veel licht. Met drie slaapkamers, een badkamer met ligbad, gastenbadkamer en ruime woonkamer is er ruimte genoeg. Niet zo veel slaapkamers nodig? De extra kamers fungeren ook perfect als werkkamer of inloopkast. En in de open keuken bereid je met plezier de heerlijkste maaltijden terwijl je bijpraat met vrienden of familie.

In verkoop

Penthouse

€ 725.000 - € 754.000
ca. 182 - 200 m2
4 kamers
vloerverwarming geheel
dakterras
stadsleven
image alt

Alle informatie in één brochure

Het is vanaf nu mogelijk om een brochure te downloaden met alle beschikbare informatie over het project. De te downloaden brochure is een digitale versie van de papieren brochure. In deze brochure is informatie te vinden over onder andere de woningtypes, de omgeving, de community manager, de Bringme Box en nog veel meer.


Klik hier om de brochure te downloaden.

image alt

360-graden rondkijken in het penthouse

Gelijkvloers wonen op de zevende verdieping met lekker veel leefruimte én een prachtig uitzicht? Kijk dan eens naar de royale penthouses van Het Stads Huis. Je hebt de keuze uit 3 luxe penthouses met dubbele dakterras.


Klik hier om 360-graden rond te kijken.

Alternatief aanbod