Penthouse #091

€ 745.000 v.o.n. Verkocht

Omschrijving

Het Baken 180, 7607 AA Almelo

Wat is dit royale penthouse op de 7e verdieping van Het Stads Huis fantastisch! Hier woon je op een fijne hoogte, met bovendien 2 heerlijke dakterrassen gelegen op het oosten. Dit appartement kijkt uit over de oude binnenstad met de Grote Kerk. Bouwnummer 91 is maar liefst 200 m2 groot, heeft 3 slaapkamers en een grote open woonkeuken. En vergeet de berging en privé-parkeerplaats voor de deur niet. Is dit penthouse met waanzinnig uitzicht jouw nieuwe thuis?

Verkocht

Penthouse #091

€ 745.000
ca. 200 m2
4 kamers
vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 39 m2 dakterras
stadsleven
image alt

Alle informatie in één brochure

Het is vanaf nu mogelijk om een brochure te downloaden met alle beschikbare informatie over het project. De te downloaden brochure is een digitale versie van de papieren brochure. In deze brochure is informatie te vinden over onder andere de woningtypes, de omgeving, de community manager, de Bringme Box en nog veel meer.


Klik hier om de brochure te downloaden.

image alt

360-graden rondkijken in het penthouse

Gelijkvloers wonen op de zevende verdieping met lekker veel leefruimte én een prachtig uitzicht? Kijk dan eens naar de royale penthouses van Het Stads Huis. Je hebt de keuze uit 3 luxe penthouses met dubbele dakterras.


Klik hier om 360-graden rond te kijken.

Alternatief aanbod