Penthouse #092

€ 754.000 k.k. Vrij

Omschrijving

Het Baken 182, 7607 AA Almelo

Bouwnummer 92 is met 188 m2 de crème de la crème van het gebouw. Het uitzicht vanaf de 7e verdieping is prachtig en de grote ramen zorgen voor veel licht. Dit appartement kijkt uit over de oude binnenstad met de Grote Kerk. Met 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad en ruime woonkamer is er ruimte genoeg. Niet zo veel slaapkamers nodig? De extra kamers fungeren ook perfect als werkkamer of inloopkast. En in de open keuken bereid je met plezier de heerlijkste maaltijden terwijl je bijpraat met vrienden of familie. 

Vrij

Penthouse #092

€ 754.000
ca. 188 m2
4 kamers
vloerverwarming geheel
2 parkeerplaatsen
ca. 39 m2 dakterras
stadsleven
image alt

Alle informatie in één brochure

Het is vanaf nu mogelijk om een brochure te downloaden met alle beschikbare informatie over het project. De te downloaden brochure is een digitale versie van de papieren brochure. In deze brochure is informatie te vinden over onder andere de woningtypes, de omgeving, de community manager, de Bringme Box en nog veel meer.


Klik hier om de brochure te downloaden.

image alt

360-graden rondkijken in het penthouse

Gelijkvloers wonen op de zevende verdieping met lekker veel leefruimte én een prachtig uitzicht? Kijk dan eens naar de royale penthouses van Het Stads Huis. Je hebt de keuze uit 3 luxe penthouses met dubbele dakterras.


Klik hier om 360-graden rond te kijken.

Alternatief aanbod