Bouwnummers Het Stads Huis fase 2 staan online

2 juni '22

Het voormalige gemeentehuis in hartje Almelo krijgt een nieuw leven, hier worden namelijk in totaal 90 woningen gerealiseerd. Fase 2 van Het Stads Huis bestaat uit 34 koopwoningen. Het Stads Huis fase 2 bestaat uit 2- en 3-kamerappartementen, penthouses, maisonettes en stadswoningen. Deze worden allemaal luxe afgewerkt, inclusief badkamer en keuken.

Wij hebben alle bouwnummers van fase 2 met de indicatieve prijzen online gezet. Welk bouwnummer is jouw favoriet? Bekijk snel het woningaanbod en plaats jouw favorieten op je persoonlijke wensenlijst.

Bekijk het woningaanbod
image alt

Indicatieve prijzen

Op dit moment zijn de indicatieve bouwnummer prijzen bekend. Dit geeft aan wat wij nu ongeveer verwachten wat de appartementen gaan kosten. Zo kun jij je beter oriënteren en alvast zien of er een appartement tussen zit dat bij jouw budget past. Hoewel we vooraf een zo goed mogelijke inschatting maken, kan het zijn dat bijvoorbeeld de waarde van het appartement gedurende de tijd verandert of dat er een andere aanleiding is om de prijzen aan te passen. Op het moment dat de verkoop start en alle details zijn uitgewerkt, wordt de verkoopprijs definitief vastgesteld. 

Zet jouw favoriete appartement op je wensenlijst

De appartementen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken.

Bekijk de bouwnummers
  Meer nieuws lezen
  Naar het woningaanbod