Het Stads Huis
Logo Logo

Op zaterdag 20 juli start de pre-sale tussen 11.00 - 13.00 uur

Lees verder

Als je straks een woning wilt kopen in Het Stads-Huis dan kan dat alleen als je een persoonlijk account hebt aangemaakt in Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Het Stads-Huis vormt een multifunctioneel gebouw midden in de binnenstad van Almelo. Waar het gebouw 90 appartementen, lofts en stadswoningen telt, is het veel meer dan alleen een schitterende woonplek. Het is een beleving die het stadscentrum van Almelo diepgang geeft. Van kunst en cultuur tot horeca, sporten en een groene beleving – hier vind je het allemaal.

Lees verder

Nu de plannen van Het Stads Huis wat concreter worden, wordt het tijd dat we je alvast laten maken met de makelaars. Welke gezichten verkopen straks de woningen? Wij heten ze vast welkom!

Lees verder

Het Stads Huis. De transformatie van het oude stadhuis in Almelo werd door omwonenden tijdens een informatiebijeenkomst op maandag 15 april goed bekeken. Wat was er te zien?

Lees verder

Daar waar ambtenaren vroeger jouw paspoort klaarmaakten en vergaderden over de koers van Almelo ontstaat een nieuwe woon- en leefomgeving: Het Stads Huis.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.