Het Stads Huis
Logo Logo

We hebben leuk nieuws om te delen, want de omgevingsvergunning is verleend. Wat houdt dat in?

Lees verder

In verband met het coronavirus is het informatiecentrum tot nader order gesloten. Om toch alle vragen over Het Stads Huis te beantwoorden bieden we een livestream aan. Het team staat je graag te woord.

Lees verder

Even een bouwupdate over de ontwikkelingen van Het Stads Huis. De sloop is intussen in volle gang en de verwachting is dat het eind mei voltooid is. Spannende periode komt eraan.

Lees verder

Ook zonder tuin kun je het buitengevoel creëren in jouw nieuwe woning! Maak van je balkon een groene oase waar je heerlijk achterover kunt leunen met een kopje koffie in je hand. Wij geven je alvast wat tips om jouw balkon gezellig aan te kleden.

Lees verder

Stel je eens voor: eenvoudig je boodschappen bestellen via de Stads-Huis app, die in je eigen locker in de koelcel worden afgeleverd, even een deelauto reserveren, het gezamenlijke dakterras boeken voor een feestje óf even snel die logeerkamer reserveren voor een vriend of familielid dat wil blijven slapen – het kan allemaal in het Stads-Huis.

Lees verder

Een mijlpaal voor Het Stads-Huis: de eerste woning is verkocht! We feliciteren de kopers met hun prachtige woning. Ook de komende weken worden er koop- en aannemingsovereenkomsten getekend.

Lees verder

Wordt 2020 het jaar dat je je gaat oriënteren op een nieuwe gezinswoning of heb je misschien al een nieuwbouwwoning gekocht? Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je een gelukkig woonjaar toe!

Lees verder

Het pop-up restaurant van Brood met Spelen komt terug! In 2014 al een groot succes met De Proeftuin en in 2015 met De Zevende Hemel. En het wordt dit keer grootser, lekkerder en spannender dan ooit. En wel in de voormalig publiekszaal van het Stads-Huis in Almelo.

Lees verder

Wie een woning koopt, kan een hypotheek afsluiten met NHG. Dit kan tot een bepaald bedrag, ook wel de kostengrens of NHG-grens genoemd. In 2020 wordt de premie verlaagd naar 0,9 naar 0,7% en tegelijkertijd gaat de kostengrens van € 290.000 omhoog naar € 310.000.

Lees verder

De gezellige decembermaand staat weer voor de deur. Sinterklaas met zijn gedichten en surprises. Kerstmis met cadeautjes onder de boom en kerstdiners. En natuurlijk Oud en Nieuw met oliebollen en champagne. Tijdens deze maand zijn er aangepaste openingstijden.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.