Het Stads Huis
Logo Logo

Open huis

Op zaterdag 5 oktober is de NVM Open Huizen Dag en staan de deuren van het Stads-Huis voor je open.

Lees verder

De inschrijfperiode van de woningen van Het Stads-Huis is gesloten. Ben jij één van de kandidaten die hun voorkeuren doorgaven? Dan hoor je woensdag 18 september of je een woning toegewezen hebt gekregen.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Het Stads-Huis is gestart! Alle informatie over de woningen kun je downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Heb je een oogje op één van die mooie woningen in Het Stads-Huis? Dan wil je natuurlijk wel weten of jouw droomwoning binnen je budget valt. Goed nieuws. De definitieve prijzen zijn vastgelegd.

Lees verder

Inspannen en ontspannen

In de kelder van Het Stads-Huis zal een hypermoderne sportschool komen of maak een rondje langs de mooiste kunststukken.

Lees verder

Houd jij ook van gemak?

Zit jij met smart te wachten op dat ene pakketje, maar móet je de deur uit? Of wil jij graag je boodschappen online bestellen en bezorgd hebben? Het kan allebei.

Lees verder

Inrichten en verhuizen

Heb jij al ideeën voor de inrichting van je nieuwe woning? En hoe ga je het doen met de verhuizing?

Lees verder

Wil je er lekker op uit? Dat kan! Je pakt eenvoudig je eigen fiets uit de berging of pakt een leenfiets wanneer het jou uitkomt. Of leen een auto wanneer je toch iets verder moet reizen.

Lees verder

Zet alvast in je agenda! Op zaterdag 7 september start tussen 11.00 en 13.00 uur de online verkoop van de woningen Het Stads Huis. Op die dag zijn alle documenten in te zien en geef je jouw voorkeur(en) door. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor!

Lees verder

Krijg je vrienden of familie van ver op bezoek die een nachtje willen blijven slapen? Dat kan! Reserveer de 'Stads Huis logeerkamer' en het is geregeld.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.