Het Stads Huis
Logo Logo

De gezellige decembermaand staat weer voor de deur. Sinterklaas met zijn gedichten en surprises. Kerstmis met cadeautjes onder de boom en kerstdiners. En natuurlijk Oud en Nieuw met oliebollen en champagne. Tijdens deze maand zijn er aangepaste openingstijden.

Lees verder

Rondleiding

Op zaterdag 2 november ben je tussen 11.00 - 13.00 uur welkom voor een rondleiding door het Stads-Huis.

Lees verder

Open huis

Op zaterdag 5 oktober is de NVM Open Huizen Dag en staan de deuren van het Stads-Huis voor je open.

Lees verder

De inschrijfperiode van de woningen van Het Stads-Huis is gesloten. Ben jij één van de kandidaten die hun voorkeuren doorgaven? Dan hoor je woensdag 18 september of je een woning toegewezen hebt gekregen.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Het Stads-Huis is gestart! Alle informatie over de woningen kun je downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Heb je een oogje op één van die mooie woningen in Het Stads-Huis? Dan wil je natuurlijk wel weten of jouw droomwoning binnen je budget valt. Goed nieuws. De definitieve prijzen zijn vastgelegd.

Lees verder

Inspannen en ontspannen

In de kelder van Het Stads-Huis zal een hypermoderne sportschool komen of maak een rondje langs de mooiste kunststukken.

Lees verder

Houd jij ook van gemak?

Zit jij met smart te wachten op dat ene pakketje, maar móet je de deur uit? Of wil jij graag je boodschappen online bestellen en bezorgd hebben? Het kan allebei.

Lees verder

Inrichten en verhuizen

Heb jij al ideeën voor de inrichting van je nieuwe woning? En hoe ga je het doen met de verhuizing?

Lees verder

Wil je er lekker op uit? Dat kan! Je pakt eenvoudig je eigen fiets uit de berging of pakt een leenfiets wanneer het jou uitkomt. Of leen een auto wanneer je toch iets verder moet reizen.

Lees verder

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.