Nieuw wonen zonder bouwtijd? Win-win!

20 maart '23

Als eerste eigenaar van een nieuw appartement, heb je alle vrijheid het appartement helemaal naar eigen smaak aan te kleden en in te richten. Je hebt niets te maken met verkleurde muren en oude vloerbedekking van de vorige bewoners. Daarnaast is een nieuw appartement een duurzaam, toekomstgericht en zorgeloos huis waar je de komende jaren geen omkijken naar hebt. In Het Stads Huis is het nu mogelijk nieuw te wonen, maar dan wel zonder bouwtijd en bijbehorende dubbele lasten. Win-win!

Luxe en comfort in hartje Almelo

Unieke faciliteiten in Het Stads Huis zorgen voor luxe en comfort in hartje Almelo en maken dit veel meer dan alleen een schitterende woonplek. Zo is er een gezamenlijk dakterras met uitzicht over de historische binnenstad. En wat denk je van een leefkeuken die je kunt boeken voor een feestje of een logeerkamer die je kunt reserveren voor een vriend of familielid dat wil blijven slapen?

En omdat de woningen al opgeleverd zijn, is het zelfs mogelijk om een modelwoning te bezoeken. Zo ervaar je hoe het is om in dit appartementencomplex te wonen en te genieten van het prachtige uitzicht. Neem contact op met één van de makelaars om je bezoek aan de modelwoning te plannen.

Interesse?

Een 3-kamerappartement, maisonnette, stadswoning of penthouse in Almelo? In Het Stads Huis zijn nog een aantal van deze type woningen per direct beschikbaar. Nu kopen is binnenkort al verhuizen!

Bekijk snel het actuele aanbod en neem een optie op jouw favoriete woning.

Bekijk het beschikbare aanbod
Heb jij een vraag? Neem contact met ons op
Meer nieuws lezen? Bekijk alle nieuwsberichten!