Plan een bezichtiging voor een woning in Het Stads Huis

9 januari '24

Op zoek naar een woning in hartje Almelo? In Het Stads Huis zijn er nog enkele woningen en appartementen per direct beschikbaar. Wil je meer informatie of bezichtigen? Wij vertellen je graag waar je terecht kunt voor al je vragen of het maken van een afspraak.

image alt

Voordelen van een nieuwbouwwoning in Het Stadshuis Almelo

Wonen in de prachtige Twentse stad Almelo, midden in het levendige centrum, in een duurzaam opgeknapt karakteristiek complex. Dat is wonen in één van de nieuwbouwappartementen in Het Stads Huis. Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar in nieuwbouwproject Het Stads Huis en het leuke is, de woningen zijn al opgeleverd. En dat heeft meerdere voordelen:

  • Nu kopen betekent op korte termijn verhuizen
  • Een nieuw huis, maar dan zonder lange bouwtijd
  • Geen dubbele maandlasten
  • Alle vrijheid jouw appartement helemaal naar eigen smaak aan te kleden en in te richten
  • Een nieuw duurzaam appartement betekent een toekomstgericht en zorgeloos huis waar je de komende jaren geen omkijken naar hebt.

Genoeg redenen om direct een bezichtiging in te plannen toch?

image alt

Maak een afspraak met de makelaar

Ben je benieuwd of er een woning voor je tussen zit? Bekijk dan het woningaanbod. Hier vind je een actueel overzicht van de beschikbare bouwnummers. Ben je enthousiast geworden en wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen of een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met Team Sander makelaars. Zij hebben ruim 20 jaar ervaring op de Twentse woningmarkt en helpen je graag verder!


Team Sanders
Bornsestraat 113
7607 KL, Almelo
0546 633 633
[email protected]

Blijf op de hoogte Nieuws
Nu te koop Wonen in Het Stads Huis