Wonen in een penthouse van Het Stads Huis

28 april '22

Gelijkvloers wonen op de zevende verdieping met lekker veel leefruimte én een prachtig uitzicht? Kijk dan eens naar de royale penthouses van Het Stads Huis, het unieke appartementengebouw in het oude stadhuis van Almelo. Hier woon je midden in de stad, in een luxe en modern appartement mét dakterras en balkon op het oosten. Kijk je mee?

Penthouse 91

Na een wandeling door het centrum van Almelo, loop je door de centrale hal en begroet je de buren. Je geniet van een ontbijtje op het dakterras met prachtig uitzicht vanaf de 7e verdieping. En je denkt terug aan de rijke geschiedenis van jouw gloednieuwe woning. Hoe uniek is dát, wonen in het oude stadhuis?

 

Een heerlijke indeling

Penthouse 91, met een oppervlakte van circa 200 m2, is te bereiken via de lift of trap in de gemeenschappelijke entree. De ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken. Allereerst de twee toiletten, de berging met technische installaties en ruimte voor de wasmachine, en de badkamer. Deze is voorzien van een wastafelmeubel en douche en wordt afgewerkt met sanitair en tegelwerk van hoge kwaliteit. 

De ruime woonkamer heeft een open keuken die ruimte biedt voor een kookeiland en veel lichtinval dankzij de grote ramen. Daarnaast is het heerlijk toeven met een kop koffie in de ochtend op een van je dakterrassen op het oosten. Alle drie de slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde. Één heeft een eigen badkamer en de ander ruimte voor een inloopkast. 

Penthouse 92

Leven en genieten, hier komt het allemaal samen. Na een terrasje in de stad, verplaatsen jullie zonder problemen naar 1 van de 2 dakterrassen, waarna je vanuit de heerlijke woonkeuken de sterren van de hemel cheft. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het prachtige uitzicht. Ja, dit penthouse heeft echt alles wat je woonhart begeert. 

 

Het perfecte plaatje

Penthouse 92, met een oppervlakte van circa 188 m2, is te bereiken via de lift of trap in de gemeenschappelijke entree. De ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken. Allereerst de twee toiletten, de berging met technische installaties en ruimte voor de wasmachine, en de badkamer. Deze is voorzien van een wastafelmeubel en douche en wordt afgewerkt met sanitair en tegelwerk van hoge kwaliteit. 

De ruime woonkamer heeft een open keuken die ruimte biedt voor een kookeiland en veel lichtinval dankzij de grote ramen. Daarnaast is het heerlijk toeven met een kop koffie in de ochtend op een van je dakterrassen op het oosten. Alle drie de slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde. Één heeft een eigen badkamer en de ander ruimte voor een inloopkast. 

Alles op een rijtje

  • Circa 188-200 m2 woonoppervlakte
  • Vanaf € 735.000
  • Woonkamer met open keuken en een kookeiland
  • 3 slaapkamers, waarvan 1 met eigen badkamer
  • 2 badkamers en 2 aparte toiletten
  • Een dakterras én balkon op het oosten
  • Een eigen parkeerplaats voor de deur
  • Uniek fullservice concept met community manager
  • Wonen op een unieke locatie in Almelo

Bekijk de penthouses

Ongekend comfort

Wist je dat de penthouses standaard voorzien zijn van een berging in de kelder van het complex én twee parkeerplaatsen. Eén in de parkeergarage Stadsbaken en de ander direct naast het gebouw. De Stads Huis App maakt het leven aangenamer. Boodschappen laten bezorgen in de koelcel in de hal, pakketjes in de bringme box of even snel een deelauto reserveren. En om het je nog makkelijker te maken hebben wij de keukenopstelling, het sanitair en tegelwerk voor je gekozen. Het enige waar jij je druk om hoeft te maken is de kleur van de keukenfrontjes, greepjes en het werkblad. Als kers op de taart is dan alles gereed bij oplevering van de woning.

Hier wil ik wonen!

Heb je interesse in een penthouse? Meld je dan aan voor dit woningtype op de woningpagina. Binnenkort worden de 34 bouwnummers actief op de website. Dan kan je heel gemakkelijk jouw favoriete bouwnummer in jouw wensenlijst bewaren. Meer weten?

Vragen? Neem contact op
Ook hier wonen? Bekijk het woningaanbod