Alles dichtbij vanaf Het Stads Huis

Het Stads Huis ligt in het nieuwe stadshart van Almelo, met werkelijk alles in de buurt. Van horeca tot winkels en het station, voor alle voorzieningen hoef je echt maar een blokkie om. Hier doe je dus praktisch alles lopend of met de fiets, dat is wel een hele grote pré!

Duurzaam bewegen

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar centraler wonen dan in Het Stads Huis kan haast niet. Zo is alles - ook het station - te voet of per fiets bereikbaar en laat je de auto waarschijnlijk lekker vaak staan.

Met het OV

Werk je buiten de stad of ga je een dagje weg? Met nog geen 10 minuten lopen of 2 minuten fietsen sta je al op het treinstation van Almelo. Hier pak je de sprinter naar grotere steden als Hengelo en Zwolle. Om de hoek van Het Stads Huis, op de Brugstraat, vind je ook een bushalte met diverse lijnen de stad in of uit.

Met de auto

Ondanks de centrale ligging is Het Stads Huis prima bereikbaar met de auto. Binnen een kwartier draai je de A35 richting Enschede of de N35 richting Zwolle op. De A35 gaat snel over in de A1, die je via o.a. Apeldoorn en Amersfoort in één rechte lijn naar Amsterdam brengt. En gelukkig is zoeken naar een parkeerplek hier niet nodig, want alle bewoners hebben een parkeerplaats in de garage aan de overkant.

Meer weten? Lees het laatste nieuws
Bel, mail of kom langs Contact met de makelaar