Bereikbaarheid nieuwbouw Het Stads Huis

De nieuwbouw van Het Stads Huis ligt in het nieuwe stadshart van Almelo. Natuurlijk ideaal als je in het centrum werkt, winkelt of ontspant. Werk je buiten de stad of wil je een dagje weg? Dan heb je het station op loopafstand van je woning. Of stap in je auto en rijd vanaf jouw privéparkeerplaats de stad uit. En weet je dat er in Het Stads Huis ook een carsharingproject komt?

Met het openbaar vervoer

Wonen in de binnenstad van Almelo betekent dat je dicht bij ov-voorzieningen woont. Het centraal station van Almelo ligt op nog geen 10 minuten lopen. Ideaal als je met het openbaar vervoer reist voor werk of plezier. Met de Sprinter ben je vlot in Hengelo of Zwolle.

Met de auto: parkeren en delen

Vanaf de A35 ben je in nog geen 10 minuten in het centrum van Almelo. Denk je dat je dan moet zoeken naar een parkeerplaats? Mis! Bij een appartement of woning in Het Stads Huis hoort een privéparkeerplaats in de parkeergarage aan de overkant. Heb je een auto alleen nodig voor een bezoekje aan oma in Zeeland of een ritje naar Ikea? Doe dan mee aan het carsharingproject en deel een auto met je buren.

Meer weten? Lees het laatste nieuws
Bel, mail of kom langs Contact met de makelaar