Update bouw Het Stads Huis

19 april '22

We ontvingen weer een update over Het Stads Huis. Via deze weg worden kopers op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen in Het Stads Huis. Wat is nu de stand van zaken? Lees snel verder! 

Op de zevende verdieping zijn inmiddels de binnenwanden en plafonds van de woningen klaar. De wandenbouwers zijn inmiddels op de vierde verdieping bezig met het halfschalig opzetten van de binnenwanden.

Op de zesde en zevende verdieping werkt de installateur aan de vloerverwarming. Op de zesde verdieping worden ook de plafonds aangebracht en op de vijfde verdieping worden de binnenwanden voorzien van de benodigde installaties, waarna de wanden vervolgens worden gesloten.

image alt

De stukadoor is op de derde verdieping toegekomen aan de afronding van de werkzaamheden, om vervolgens door te gaan naar de tweede verdieping. Buiten wordt hard gewerkt om de steiger te demonteren om daarna de puien op de eerste verdieping te kunnen plaatsen.

Tot slot is de sloper begonnen met de sloop van de indeling van de burgerzaal, om hier vervolgens de installaties voor de appartementen aan te brengen.

Zo is het “treintje” waar op verschillende verdiepingen achter elkaar wordt gewerkt in volle vaart met diverse werkzaamheden.

Wat is de opleverdatum? Planning Het Stads Huis
Unieke stad Maak kennis met Almelo