Planning nieuwbouw Het Stads Huis

Wonen in de prachtige Twentse stad Almelo, midden in het levendige centrum, in een duurzaam opgeknapt karakteristiek complex. Dat is wonen in één van de nieuwbouwappartementen in Het Stads Huis.

image alt

Binnenkort fase 2 in verkoop

De appartementen van Het Stads Huis worden in twee fases in verkoop gebracht. Momenteel zijn we bezig met de voorbereiding van de tweede fase van Het Stads Huis. In de loop van 2022 gaan deze appartementen in de verkoop. 

In januari 2020 is gestart met de sloopwerkzaamheden. De sloop is afgerond en in augustus 2021 is de bouw officieel begonnen. Naar verwachting zullen de eerste nieuwbouwappartementen eind 2022 opgeleverd worden. De rest volgt in 2023.

image alt

Maak je eigen account

Wil je straks ook een woning kopen in Het Stads Huis? Dat kan alleen als je een persoonlijk account aanmaakt in Mijn Eigen Huis. Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete woningen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de woningen in verkoop zijn, geef je hier ook je voorkeuren door. Je kunt zelf jouw favoriete woningen online beheren. Makkelijk toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis onder Service.

Mijn Eigen Huis
Iets vragen? Neem contact met ons op!
Kies je voor een woning of een appartement? Bekijk het aanbod