Het Stads Huis
Logo Logo

Planning nieuwbouw Het Stads Huis

Wonen in de prachtige Twentse stad Almelo, midden in het levendige centrum, in een duurzaam opgeknapt karakteristiek complex. Dat is wonen in een van de nieuwbouwappartementen en -woningen in Het Stads Huis. 

Wil jij wonen in Het Stads-Huis?

De verkoop van de 66 stadswoningen en appartementen is nu gestart! Schrijf je nu in op jouw 5 favoriete bouwnummers. 

In maart 2020 wordt gestart met de bouw en de planning van oplevering ligt medio 2021. 

Schrijf je nu in!

Maak je eigen account

Wil je straks ook een appartement of woning kopen in Het Stads Huis? Dat kan alleen als je een persoonlijk account aanmaakt in Mijn Eigen Huis (link). Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete woningen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de woningen in verkoop zijn, geef je hier ook je voorkeuren door. Je kunt zelf jouw favoriete woningen online beheren. Superhandig toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis onder Service.

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.