Planning nieuwbouw Het Stads Huis

Wonen in de prachtige Twentse stad Almelo, midden in het levendige centrum, in een duurzaam opgeknapt karakteristiek complex. Dat is wonen in één van de nieuwbouwappartementen in Het Stads Huis.

image alt

Nu in verkoop

De appartementen van Het Stads Huis worden in 2 fases in verkoop gebracht. Fase 1 is uitverkocht en fase 2 is momenteel in verkoop met nog een paar appartementen beschikbaar. 

In januari 2020 is gestart met de sloopwerkzaamheden. De sloop is afgerond en in augustus 2021 is de bouw officieel begonnen. Naar verwachting zullen de nieuwbouwappartementen van fase 2 in het eerste/tweede kwartaal van 2023 opgeleverd worden.

image alt

Bezoek de modelwoning

Ben je geïnteresseerd? Dan krijg je de mogelijkheid om het nieuwe Stads Huis met de modelwoning te bezoeken en te genieten van het prachtige uitzicht. Neem contact op met één van de makelaars om je bezoek te plannen.

Als je daar toch op bezoek bent, neem dan gelijk de papieren brochure over Het Stads Huis mee. In deze brochure is informatie te vinden over onder andere de woningtypes, de omgeving, de community manager, de Bringme Box en nog veel meer.

Contact makelaars
image alt

Maak je eigen account

Wil je straks ook een woning kopen in Het Stads Huis? Dat kan alleen als je een persoonlijk account aanmaakt in Mijn Eigen Huis. Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete woningen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de woningen in verkoop zijn, geef je hier ook je voorkeuren door. Je kunt zelf jouw favoriete woningen online beheren. Makkelijk toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis onder Service.

Mijn Eigen Huis
Iets vragen? Neem contact met ons op!
Kies je voor een woning of een appartement? Bekijk het aanbod