Het Stads Huis
Logo Logo

Planning nieuwbouw Het Stads Huis

Wonen in de prachtige Twentse stad Almelo, midden in het levendige centrum, in een duurzaam opgeknapt karakteristiek complex. Dat is wonen in een van de nieuwbouwappartementen en -woningen in Het Stads Huis. We zetten nu de eerste voorbereidende stappen: de verwachting is dat de verkoop in september 2019 start. 

Op de hoogte blijven?

Wil je niets missen en op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? En als eerste te horen krijgen wanneer de start verkoop begint? Abonneer je dan onderaan deze pagina op de nieuwsbrief of meld je direct aan voor het woningtype van jouw voorkeur op de pagina woningen.

Woningen

Maak je eigen account

Wil je straks ook een appartement of woning kopen in Het Stads Huis? Dat kan alleen als je een persoonlijk account aanmaakt in Mijn Eigen Huis (link). Met een paar stappen ben je zo in jouw persoonlijke omgeving. Hier kun je al je favoriete woningen inzien, met elkaar vergelijken, nieuws lezen en stukken downloaden. Zodra de woningen in verkoop zijn, geef je hier ook je voorkeuren door. Je kunt zelf jouw favoriete woningen online beheren. Superhandig toch? Weten hoe je dat doet? Lees verder op de pagina Mijn Eigen Huis onder Service.

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.