Planning nieuwbouw Het Stads Huis

Wonen in de mooiste stad van Twente, in een duurzaam opgeknapt karakteristiek complex midden in het levendige centrum. Dat is wonen in een van de nieuwbouwappartementen in Het Stads Huis. En het leuke is, het kan per direct! Alle woningen en appartementen zijn namelijk opgeleverd. Het merendeel is verkocht maar er zijn nog enkele woningen en appartementen beschikbaar. Kies uit een maisonette, 3-kamerappartement of stadswoning. Neem contact op met een van de makelaars en plan je bezoek of kom langs tijdens het Open Huis.

Bel de makelaar

Open Huis

Ben jij of ken je iemand die op zoek is naar een (nieuwbouw)appartement in het centrum van Almelo waar je direct in kan? Kom langs voor een bezichtiging tijdens de Open Huizen. Het verkoopteam staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je kunt natuurlijk een kijkje nemen in de verschillende appartementen.

Lees via onderstaande button meer over de Open Huizen.

Meer over het Open Huis

Oplevering commerciële ruimtes

Op dit moment werken we de plannen voor de commerciële ruimtes nader uit en zijn er gesprekken gaande met de potentiële gebruikers. Een exacte planning is nu nog niet bekend.

Iets vragen? Neem contact met ons op!
Wonen in de binnenstad Bereikbaarheid van Het Stads Huis