Nieuwbouw in Almelo: in het stadshart

Almelo is een bruisende Twentse stad in een prachtige groene en waterrijke omgeving. Hier geniet je van een terrasje pakken in de zon, een kanovaart door de kanalen of een fietstochtje door de Twentse landerijen. En laten we vooral de mooie haven, parels van boetiekjes en vele culturele voorzieningen zoals musea en theaters niet vergeten. Midden in dit bruisende stadshart komt nieuwbouw in diverse prijsklassen.

image alt

Wonen in een historische textielstad

Almelo is een van oorsprong industriële textielstad, waarvan je de historie nog op enkele plekken terugziet zoals in het torentje van de TenCate Weverijen. De rest van de fabriek is gesloopt, het torentje is nu in gebruik voor kunstexposities. Maar de stad heeft natuurlijk niet stilgezeten: diverse nieuwbouwprojecten breiden de stad verder uit. Ook de binnenstad kent nieuwbouwplannen, zoals voor het voormalige stadhuis van Almelo. Dit gebouw krijgt een transformatie van een publieke en werkfunctie naar woon- en leeffunctie.

image alt

Direct wonen in Het Stads Huis

In het Stads Huis zijn er nog enkele woningen en appartementen per direct beschikbaar. Je hebt de keuze uit een penthouse, maisonettes en 3-kamerappartementen en een stadswoning. De 2-laagse stadswoning bevindt zich op de begane grond en 1e verdieping, heeft 2 slaapkamers en een loggia plus een zonnige tuin op het zuidwesten. Het luxe penthouse ligt op de 7e verdieping. Met 3 slaapkamers, 2 dakterrassen en 2 parkeerplaatsen woon je hier letterlijk en figuurlijk op niveau. Of wat dacht je van een maisonnette of een 3-kamerappartement op de 2e t/m de 5e verdieping? Met een woonoppervlakte van circa 82 m2 tot maar liefst 172 m2. Aan jou de keus!

Meer weten over de planning? Planning Het Stads Huis
Neem contact met ons op Vraag over Het Stads Huis